Jagodina zainteresovana za Fredija Adua

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina zainteresovana za Fredija Adua

Fudbalski klub Jagodina želi da u svoje redove dovede nekadašnjeg reprezentativca SAD Fredija Adua, rekao je danas predsednik kluba Goran Milanović.

 

"Tačno je da smo u kontaktu sa Aduom. Znamo da trenutno trenira sa holandskim AZ Alkmarom i da su Kiprani zainteresovani za njega. U narednih nekoliko dana obavićemo konkretne razgovore i nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se da ćemo uspeti da dogovorimo sve detalje", rekao je Milanović.

 

On je dodao da su u klubu svesni da nemaju para kao Kiprani, ali imaju mnogo drugih kvaliteta.

 

Fredi Adu (25) je rođen u Gani, a sa osam godina je dobio američku vizu. Sa 14 godina je debitovao za prvi tim američkog DC Junajteda, a dve godine kasnije i za reprezentaciju SAD. Već sa 17 godina je stigao u redove Benfike, odakle je bio pozajmljen francuskom Monaku, kasnije i solunskom Arisu. Poslednju sezonu je odigrao u brazilskoj Baiji.

 

Pored Jagodine za Adua izuzetno interesovanje pokazuje kiparski AEL.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.