Jagodina se oprostila od Dodića, ćurani do kraja nedelje dobijaju novog trenera

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina se oprostila od Dodića, "ćurani" do kraja nedelje dobijaju novog trenera

Fudbalski klub Jagodina saopštio je da je raskinut ugovor sa trenerom Mladenom Dodićem.

"FK Jagodina i Mladen Dodić sporazumno su raskinuli ugovor zbog loših rezultata kluba u poslednjih nekoliko kola. Do kraja nedelje i utakmice sa Napretkom upravni odbor kluba imenovaće novog šefa stručnog štaba", saopštio je superligaš.

Poslednji udarac Jagodina je doživela porazom od Spartaka u Subotici sa 2:0, a posle pet kola, ovaj klub je na 12. mestu Jelen superlige sa samo četiri boda. U sledećem kolu, "ćurani" će dočekati Napredak 20. septembra.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodiću otkaz, novi trener do subote

Izvor: B92, 16.Sep.2014

Fudbalski klub Jagodina raskinuo je saradnju sa trenerom Mladenom Dodićem, zbog serije loših rezultata ekipe u poslednje vreme, saopštio je taj superligaš...Novi šef stručnog štaba Jagodine biće poznat do kraja nedelje i utakmice šestog kola sa Napretkom na domaćem terenu...Dodić je prošle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.