Jagodina šalje 500 studenata u Beč

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina šalje 500 studenata u Beč

Skupština grada Jagodine poslaće 500 studenata koji studiraju u tom gradu, u Beč od 28. do 30. oktobra, objavljeno je u utorak na sajtu Skupštine grada. To će biti najveća grupa studenata od kako Skupština grada organizuje besplatna putovanja u Beč za studente.

Jagodinci idu u pohode velilkome Beču (na fotografiji)  

Poslednje putovanje bilo je početkom marta, kada je Beč posetilo 400 studenata. Uslov za putovanje je da su studenti odslušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najmanje dva semestra, da imaju prosek ocena veći od 7,50, da imaju do 25 godina, da nisu u radnom odnosu i da do sada nisu putovali u Beč u organizaciji Skupštine grada.

Studenti će u austrijskoj prestonici posetiti više bečkih fakulteta kako bi se upoznali sa načinom studiranja svojih kolega, kao i više kulturno-obrazovnih ustanova. Rok za podnošenje prijava je 10. oktobar. Sva putovanja, kako je ranije izjavio predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković, finansiraju donatori.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.