Jagodina od sutra postaje olimpijski grad - Palma pali baklju

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina od sutra postaje olimpijski grad - Palma pali baklju

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sutra će, ispunjavajući obećanje koje je dao na predizbornom skupu u selima Siokovac i Deonica, svečano upaliti Olimpijski plamen u Industrijskoj zoni gde se ralizuju strane investicije vredne 200 miliona evra i kandidovati Jagodinu za domaćina naredne Olimpijade.

- Jagodina od sutra postaje Olimpijski grad - izjavio je danas Marković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Olimpijski plamen biće vidljiv sa auto puta Beograd-Niš, tako da će svi koji prolaze ovim delom Srbije, a mnogobrojni turisti, moći da vide baklju visoku nekoliko desetina metara.

- Ispunjavamo sve uslove da ceo svet dođe u Jagodinu. Nisu nam potrebne nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamenski objekti gde, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja. U Jagodini imamo sve. Najbolji smo u turizmu, sportu, prosveti,zdravstvenim uslugama i privredi - rekao je Marković.

Baklja će biti upaljena sutra u 16.45 sati.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA PALI BAKLJU: Jagodina u sredu postaje Olimpijski grad

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

JAGODINA  - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u sredu će, ispunjavajući obećanje koje je dao na predizbornom skupu u selima Siokovac i Deonica, svečano upaliti Olimpijski plamen u Industrijskoj zoni gde se ralizuju strane investicije vredne 200 miliona evra i kandidovati Jagodinu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.