Jagodina i dalje pobedjuje

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina i dalje pobedjuje

JAGODINA, 28. oktobra 2012. (Beta) - Fudbaleri Jagodine pobedili su u nedelju na svom terenu Radnički 1923 sa 2:1 u 10. kolu Super lige.

JAGODINA, 28. oktobra 2012. (Beta) - Fudbaleri Jagodine pobedili su u nedelju na svom terenu Radnički 1923 sa 2:1 u 10. kolu Super lige.Radnički je poveo u 26. minutu pogotkom Darka Spalevića, posle asistencije Stanimira Miškovića, a to je tek drugi gol koji je Jagodina primila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na svom terenu ove sezone.Domaći tim je nastavio da igra kao da se ništa nije desilo i izjednačio je sedam minuta kasnije preko Miloša Lepovića iz blizine.Domaći tim je preokrenuo rezultat u 63. minutu, kada je Miloš Stojanović postigao gol. Asistent kod oba gola Jagodine bio je Nikola Valentić. pak

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Partizan siguran, Jagodina ne staje, pobeda Vojvodine

Izvor: Beta, 28.Okt.2012

BEOGRAD, 28. oktobra 2012. (Beta) - Fudbaleri Partizana vratili su se na prvo mesto Super lige Srbije posle dana pauze, pošto su u nedelju kod kuće pobedili Novi Pazar sa 3:1...Jagodina je nastavila sa dobr.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.