Izvor: Blic, 20.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina dobila stadion po standardima UEFA

Novajlija u fudbalskoj Super ligi Srbije, ekipa Jagodine, dobila je novi stadion sa 15.000 sedišta, izgrađen po standardima UEFA, i upravnu zgradu površine 1.500 metara sa prostorom za teretanu, antidoping kontrolu, ambulantu, pres konferencije i četiri svlačionice.



Pemijernu utakmicu na novom stadionu i prvu u Super ligi kao domaćin Jagodina će odigrati u subotu protiv Borca iz Čačka.

"Sedišta na tribinama su anatomska, na stadionu je i posebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loža za zvanice. Zapadna tribina je pokrivena, a u planu je da krov dobiju istočna i i severna strana, tako da će stadion na kraju dobiti oblik školjke", objasnio je predsednik kluba Goran Milanović.

Glavni stadion, u čijem su sklopu još tri pomoćna terena, dobiće uskoro reflektore, što će omogućiti odigravanje noćnih utakmica", napomenuo je Milanović i dodao da je kompletan objekat pod video nadzorom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.