Jagodina će pokušati da iskoristi našu krizu

Izvor: Beta, 25.Avg.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina će pokušati da iskoristi našu krizu

BEOGRAD, 25. avgusta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je u subotu pred utakmicu protiv Jagodine u trećem kolu Super lige da će protivnik pokušati da iskoristi tešku situaciju u ..
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svonsi ubedljiv protiv Vest Hema

Izvor: Beta, 25.Avg.2012

BEOGRAD, 25. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaleri Svonsija pobedili su u subotu Vest Hem sa 3:0 u drugom kolu engleske Premijer lige, na svom debiju pred domaćim navijačima...Prvi gol postigao je defanzivac Anh.

Nastavak na Beta...

Junajted pobedio, gol Van Persija

Izvor: B92, 25.Avg.2012

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Fulam sa 3:2 na Old Trafordu, u meču drugog kola engleske Premijer lige...Kapiten Nemanja Vidić postigao je prvi autogol od dolaska u Englesku, a meč su pored toga obeležili Kagava i Van Persi koji su postigli prvence u dresu 'crvenih đavola'...Junajtedu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.