Jagodina bez šanse: Tome Kitanovski lobom poveo Mladost ka opstanku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina bez šanse: Tome Kitanovski lobom poveo Mladost ka opstanku (VIDEO)

Golom makedonskog beka Lučanci slavili prvi put u 2016.

Mladost iz Lučana je penicilin za Jgodinu. Treći put ove sezone tim iz Dragačeva savladao je direktnog konkurenta u borbi za opstanak i gurnuo ga na ivicu provalije ispod koje je Prva liga Srbije. Sastav Nenada Milovanovića slavio je pod Đurđevim brdom na otvaranju druge runde plej-ofa i osvojio možda presudne bodove u nameri da i sledeće sezone igra u elitnom rangu - 1:0.

Pred svega nekoliko stotina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gledalaca, u ne baš fudbalskom ambijentu i ne toliko kvalitetnoj predstavi, domaćinu je presudio Tome Kitanovski. Makedonski desni bek je u 44. minutu sačekao dubinski pas sa svoje polovine terena i savladao golmana Tatića.



Dovoljno za prvu pobedu u 2016. Prvu od 12. decembra prošle godine kad je Mladost slavila u Čačku.

Morali smo nekoliko kontri iz drugog dela da reagujemo bolje. Rekao sam igračima da ne igraju u strahu i pod tenzijom, ali ovom pobedom ništa nismo završili. Samo smo vratili ona tri boda što smo izgubili protiv Rada“, rekao je trener gostiju Nenad Milovanović.

Jagodina maltene nije imala nijednu zrelu šansu. Tek nekoliko stihijskih pokušaja u drugom poluvremenu preko Đorđevića nisu bili dovoljni da domaćinm izbori makar bod, pa je drugim vezanim porazom znatno umanjio šanse za opstanak, jer se pet kola pre kraja nalazi na poslednjem mestu tabele sa samo 13 bodova.

Sad smo u teškoj situaciji, međutim, dok postoji teoretska šansa borićemo se da opstanemo. Posle primljenog gola ušli smo u još veću nervozu. Cela ova sezona je turbulentna i teška za Jagodinu“, procedio je Aleksandar Janjić, šef struke domaćeg tima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.