Jagodina: Uhapšen diler heroina

Izvor: Blic, 05.Jan.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Uhapšen diler heroina

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapsila Dragana Miloševića (33) iz Jagodine, osumnjičenog da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Njemu je odredjena mera zadržavanja do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

"Milošević je sa Bojanom Pantićem (32) iz Leskovca, koji je po centralnoj poternici uhapšen na graničnom prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kelebija, nabavio radi dalje prodaje i organizovao prevoz oko 900 grama heroina i jedan kilogram paracetamola za razblaživanje opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Droga je pronadjena prilikom hapšenja Radosava Jankovića (37) iz Topole, 5. decembra 2009. godine na naplatnoj rampi na uatoputu Beograd - Niš u Jagodini, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.