Jagodina: Sahranjena devojčica koja je umrla na letovanju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2010, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Sahranjena devojčica koja je umrla na letovanju

Devojčica Anita Mitrović, (16) koja je preminula tokom letovanja u Crnoj Gori, sahranjena je u subotu na Gradskom groblju u Jagodini.

Pre sahrane, u Osnovnoj školi "Rada Miljković " u Jagodini, koju je ove godine završila, održana je komemorativna sednica u prisustvu rodbine, prijatelja i nastavnika, prenosi jagodinska TV Palma plus.

Direktor škole Boban Marović, koji je ujedno bio i upravnik kampa jagodinskog sportskog saveza u Buljaricama u smeni u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << desila nesreća, na komemoraciji je izjavio da se očekuje obdukcioni nalaz.

"Sa sigurnošću ne mogu da kažem šta je pravi uzrok smrti jer još čekamo obdukcioni nalaz ", rekao je Marović i naveo da se pretpostavlja da je smrt nastupila jer je nesrećna devojčica konzumirala veću količinu različitih lekova.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.