Jagodina: Makedonac poginuo, dvoje putnika povređeno u udesu

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Makedonac poginuo, dvoje putnika povređeno u udesu

Privedeni Vozač S.R. (25) na kolovoznoj traci prema Beogradu izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Jedan putnik u vozilu je smrtno stradao, dok su dvojica zadobili povrede zbog kojih su zbrinuti u Opštoj bolnici u Jagodini

JAGODINA - Na autoputu Beograd - Niš, kod sela Miloševo na području grada Jagodine, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je jedan državljanin Makedonije, a dvojica su povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i prevzeni u Opštu bolnicu, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

"Vozač putničkog vozila, makedonskih registarskih oznaka, na kolovoznoj traci prema Beogradu izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Jedan putnik u vozilu je smrtno stradao, dok su dvojica zadobili povrede zbog kojih su zbrinuti u Opštoj bolnici u Jagodini", navedeno je u saopštenju.

Vozač S.R (25) iz Skoplja je, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", kaže se u saopštenju.

Tokom minulog vikenda na teritoriji Pomoravskog okruga dogodilo se sedam saobraćajnih udesa, a u pet je bilo povređenih osoba. Lake povrede zadobile su osoba u saobraćajnim nezgodama na području Jagodine, Paraćina i Despotovca.

Policija je sankcionisala 81 prekršaj, među kojima 22 zbog nepoštovanja brzine kretanja vozila i šest prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, stoji u saopštenju.

Evidentirano je i pet požara, od kojih četiri na otvorenom prostroru a peti na privatnoj garaži u Paraćinu.

Nije bilo težih slučajeva narušavanja javnog reda i mira, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Jagodine, poginuo državljanin Makedonije

Izvor: Press, 20.Maj.2013

"Vozač putničkog vozila, makedonskih registarskih oznaka, na kolovoznoj traci prema Beogradu izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Jedan putnik u vozilu je smrtno stradao, dok su dvojica zadobili povrede zbog kojih su zbrinuti u Opštoj bolnici u Jagodini", navedeno je u saopštenju. ..Vozač...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.