Jagodina: Hapšenje zbog 1,5 kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Hapšenje zbog 1,5 kg marihuane

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas, da je uhapšen M.T (28) iz Jagodine, kod koga je policija pronašla 1,5 kilograma marihuane spakovane u 19 tegli i u jednu pvc kesu.

M.T je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", stoji u saopštenju.

"Pretresom prostorija koje je osumnjičeni koristio, pronađen je 1,5 kilograma marihuane, spakovane u 19 tegli i jednu pvc kesu", navodi se u saopštenju.

M.T je, uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedno hapšenje u Boru zbog marihuane

Izvor: Bor030.net, 27.Nov.2018

Borska policija uhapsila je tridesetpetogodišnjeg D.F. zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u kući i pomoćnim prostorijama koje osumnjičeni koristi pronašla dve kese sa 455 grama marihuane. D.F. je, uz krivičnu prijavu,...

Nastavak na Bor030.net...

Uhapšeni osumnjičeni za proizvodnju i prodaju droge

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2018

Policija je uhapsila M. T. (35) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga POŽAREVAC - Policija je uhapsila M. T. (35) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.