JSL: Mladen Dodić trener Javora

Izvor: B92, 29.Jun.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Mladen Dodić trener Javora

Bivši trener Jagodine Mladen Dodić u narednoj sezoni Jelen Superlige predvodiće fudbalere Javora iz Ivanjice.

Dodić je na klupi ekipe iz Ivanjice zamenio Aleksandra Janjića, a njegov pomoćnik biće Aleksandar Petaković, bivši fudbaler ovog kluba.

Dodić je u petogodišnjoj trenerskoj karijeri vodio Napredak, Novi Pazar, Dinamo iz Vranja i Jagodinu.

"Zajedno sa predsednikom kluba Dragomirom Lazovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i menadzerom Nikolom Lišaninom doneli smo odluku da angažujemo Dodića, jer je u dosadašnjoj karijeri postigao dobre rezultate. Nadamo se da će ispuniti naš cilj, a to je ostanak u Superligi", reako je Tanjugu sportski direktor Javora Tomislav Savić.

On je dodao da klub još nije doneo odluku o eventualnim pojačanjima, iako je nekoliko igrača napustilo tim.

"Obijora Odita je otišao u Kazahstan, Nikola Vujadinović u austrijski Šturm, Dejan Karan je vraćen Vojvodini, jer je bio na pozajmici, a za sada se ne zna status Rada Veljovića, koji je pozajmljen od rumunskog Kluža. Naš plan je da angažujemo talentovane igrače, spremne da se dokazuju i usavršavaju uz fudbalere koji već imaju superligaško iskustvo", zaključio je Savić.

Fudbaleri Javora pripreme za novu sezonu počeće u nedelju 1. jula.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janjić novi trener FK Smederevo, menadžer Raka Marić potpredsednik

Izvor: Blic, 30.Jun.2012, 01:05

Za šefa stručnog štaba fudbalskog superligaša Smedereva imenovan je Aleksandar Janjić, bivši trener Javora iz Ivanjice...Novi sportski direktor Smedereva je doskorašnji prvi čovek kragujevačkog Radničkog Žarko Pavlović, a novi potpredsednik je poznati menadžer Raka Marić...Pavloviću su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.