JS se ne slaže s povećanjem poreza

Izvor: S media, 05.Avg.2009, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JS se ne slaže s povećanjem poreza

Predsednik JS i gradonačlenik Jagodine Dragan Marković - Palma izjavio da JS podržava Vladu, ali se neće složiti da se povećaju porezi i porez na dodatu vrednost kako bi se došlo do više para u budžetu, "jer je to direktan udar na grdajane Srbije".

"Ukoliko se poveća PDV, osim direktnog udara na standard gradjana kao krajnjeg kupca, još će više otežati i rad privrede u Srbiji i ugroziti i ovako smanjenu proizvodnju", rekao je Marković na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koju je u Jagodini održao zajedno s potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom za nauku Božidarom Djelićem.

"Srbija mora da se zaduži, da uzme kredit, to govorim iz ličnog iskustva", rekao je Marković i podsetio da je 30 godina privrednik.

"Sve u životu što sam kupio, imao sam neku viziju. Kada kupim neku mašinu, gledao sam da se ta mašina otplati sama svojim radom za nekoliko godina", rekao je on.

"U ovoj Vladi ima dosta sposobnih ljudi, Vlada ima viziju, priprema dobar program koji će već sledeće godine privući dosta investitora u Srbiju", istakao je Marković i ocenio da Srbija može bolje da živi, poručivši da će "ova vlada već u septembru ili oktobru naopraviti program kako pomoći svakom čoveku u Srbiji".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.