JAGODINA: PLAKETA DAČIĆU ZBOG OTKAZIVANJA PARADE PONOSA

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGODINA: PLAKETA DAČIĆU ZBOG OTKAZIVANJA PARADE PONOSA

JAGODINA - Ministru policije Ivici Dačiću biće dodeljena Plaketa grada Jagodine za izuzetan doprinos u zaštiti svih građana Srbije, ali i zbog otkazivanja Parade ponosa, odlučili su odbornici jagodinske skupštine.

Dačića je za nagradu predložio gradonačelnik Dragan Marković Palma.

Plaketa će mu biti uručena 17. oktobra, na Dan oslobođenja grada od fašizma.

Kako se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u obrazloženju, Dačić će priznanje dobiti i zbog "obezbeđivanja mirnog i stabilnog života građanima, za njegov lični doprinos u saradnji MUP-a Srbije sa Interpolom, kao i za zabranu održavanja svih skupova povodom najavljene Parade ponosa".

"Ministar Dačić je imao snage i odlučnosti da Paradu srama odloži za neka bolja vremena, na primer za 2075. ili 2085. godinu kada se budi stekli neki drugi uslovi", rekao je predsednik Skupštine grada Ratko Stevanović.

Plaketa grada i 50.000 dinara biće dodeljeni i Protivterorističkoj jedinici MUP Srbije za "izuzetan doprinos zaštite građana i njihove imovine, kao i vidljiv i nevidljiv doprinos njihovoj zaštiti".

Plakete grada dobiće i četvoro osnovaca kao najmlađa i najhrabrija delegacija koja je došla kod gradonačelnika Jagodine i zatražila pomoć oko sređivanja igrališta u njihovom naselju, zatim najbolji učenici jagodinskih škola, sportisti, policajci i drugi ugledni pojedinci i institucije, kojih ima više od 40. Svima sleduje i po 50.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.