Istorija - Jagodina gostuje u Gani

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija - Jagodina gostuje u Gani

Fudbalski klub Jagodina dobio je posebnu priliku da tokom pauze u domaćem šampionatu odigra prvu međunarodnu utakmicu sa klubom koji dolazi van evropskog kontinenta.

Fudbalerima Jagodine ukazana je izuzetna čast od strane najpoznatijeg kluba iz Gane koji će "Ćurane" ugostiti na proslavi svog 80. rođendana.

Asante Kotoko iz grada Kumasi ugostiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jagodinu 3. januara 2016. godine na stadionu "Baba Jara" a to će ujedno biti prva međunarodna utakmica za srpski klub na prostoru afričkog kontinenta.

Najpoznatiji klub iz Gane prvi put će ugostiti jedan evropski klub na svom terenu što će takođe biti jedan od kurioziteta ove utakmice.

Podsećamo da je fudbalski klub Jagodina do sada dva puta izlazio na evropsku scenu ali je oba puta bivao eliminisan u ranoj fazi kvalifikacija od Ordabašija i Kluža.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.