I Teleoptik preslišao Jagodinu, Ćurani ne mogu ni sa kreča!

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Teleoptik preslišao Jagodinu, Ćurani ne mogu ni sa kreča!

Teleoptik – Jagodina 2:0 (1:0)
Teren pored jezera. Gledalaca: 50. Sudija: Nedeljković. Strelci: Miljković u 33. i Dorić u 88. minutu. Žuti karton: Gogić (Jagodina).
TELEOPTIK: Tomić, Živković, Ljujić, Ivković, N. Milovanović, Petrović, Georgijević, Miljković, Džugurdić, Zonjić, Šaka. Igrali su još: Janjić, Janković, Dorić, Drpljanin.
JAGODINA: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Bondžulić, Dukić, Projić, Živanović, Gogić, Stojkov, Stojković, Mudrinski, Stojanović, Đenić, Ilić. Igrali su još: Rajković, Nikodijević, Kostić, Vukmirović, Filipović, Dimitrijević, Lamin, Elmonir, Dragićević, Đurić, Milenković.
Prvoligaš Teleoptik nadigrao je u kontrolnom meču Jagodinu, koja je bila predstavnik Srbije u Evropi! Optičari su bili dominantni protiv ekipe Sime Krunića, a po jedan gol su postigli u oba poluvremena.
Talenti iz Teleoptika su obezbedili vođstvo na isteku 33. minuta. Vojkan Miljković je tukao sa ivice šesnaesterca, a čuvar mreže superligaša iz Jagodine bio je nemoćan.
Šansu za vođstvo sa bele tačke Jagodinci su imali na isteku 68. minuta. Ivković je u srcu šesnaesterca oborio Milenkovića, ali je Tomić bio na visini zadatka kad je fauliran igrač šutirao sa 11 metara. Konačan rezultat postavio je rezervista Dorić, efektnim udarcem u poslednjim sekundama okršaja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.