Human gest u Jagodini: Kad kupim auto, počeću da pomažem ljudima VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 15:03

Human gest u Jagodini: "Kad kupim auto, počeću da pomažem ljudima" VIDEO

Otkada je dvadesetpetogodišnji Stevan Savić iz Jagodine u jednoj fejsbuk grupi objavio da nudi besplatan prevoz do bolnice svim sugrađanima kojima je to neophodno, ceo grad priča o njemu.

Taj humani gest u početku je izazivao nevericu kod Jagodinaca, ali kada su se uverili da Stevan zaista pomaže, počeli su sve više da ga zovu i nude da ga zamene, kada on nije u mogućnost da bilo koga preveze do zdravstvenih ustanova.

"Presudno je bilo to da sam i ja više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio u situacije da mi je trebao taksi prevoz, ali nisam imao sredstava za tako nešto. Sam sam doneo odluku, porodica me podržava. Ispunio sam obećanje sam sebi da tog trenutka kad kupim auto, počeću da pomažem ljudima", objašnjava Stevan.

Detaljnije pogledate u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.