Hapšenje zbog dvostrukog ubistva

Izvor: RTS, 30.Jul.2013, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog dvostrukog ubistva

Policija uhapsila muškarca osumnjičenog da je "oštrim predmetom" ubio roditelje u kući u okolini Svilajnca.

Muškarac uhapšen zbog sumnje da je "oštrim predmetom" ubio roditelje u kući u okolini Svilajnca, saopštila je danas policija.

Policija je u porodičnoj kući u selu Lukovica kod Svilajnca, pronašla tela dve starije osobe, muškarca i žene.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović rekao je za agenciju Beta da je za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << roditelja osumnjičen sin Goran Lukić (50).

Kako se sumnja, sin je nožem ubio oca Radoslava Lukića (73) i majku Leposavu Lukić (74).

Uhapšeni će biti priveden istražnom sudiji u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin nožem ubio roditelje

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2013

BEOGRAD - Pripadnici jagodinske policije uhapsili su pedestogodišnjeg Gorana Lukića zbog sumnje da je nožem ubio roditelje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubijen sin zbog ubistva roditelja

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013

Policija je uhapsila Gorana Lukića (50) iz okoline Svilajnca zbog sumnje da je sinoć ubio roditelje. ..Foto: Ilustracija..Osumnjičeni se tereti da je sinoć oko 20 sati nožem ubio roditelje u porodičnom domaćinstvu u selu Lukovica kod Svilajnca, saopštila je jagodinska policija... ..On će uz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zaklao roditelje zbog nasledstva

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2013

TRAGIČNA sudbina zadesila je porodicu Lukić iz Lukovice kod Svilajnca. Sin Goran (50), zbog nasledstva, nožem je ubio roditelje - prvo majku Leposavu (70), a zatim i oca Radoslava (73). Dugogodišnje svađe u toj porodici oko nasledstva imovine, verbalno maltretiranje roditelja i Goranovo odavanje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.