HOROR!: Pijani mladić silovao staric!

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR!: Pijani mladić silovao staric!

Posle upada u njenu kuću nasilnik je staricu najpre udarao pesnicama, a zatim stavio jastuk na glavu i silovao je. lekari su pregledom utvrdili povrede po celom telu, hematome na butinama, grudima žrtve.
Jagodinska policija intenzivno traga za momkom starim 19 godina za koga se osnovano sumnja da je u noći između petka i subote, napao i silovao staricu staru 74 god.
Napad se dogodio u ranim jutarnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << satima između petka i subote u selu Lozovik kod Jagodine.
Sumnja se da je momak iz sela Mišević posle proslave u selu Lozovik, gde je popio velike količine alkohola počinio krivično delo silovanje.
Starica i mladić bili su na slavi, ona je otišla oko 22 sata kući a on je pio tokom cele noći.
Oko pet sati ujutru potražio je njenu kuću i počeo da lupa kako bi ga ona pustila unutra. Starica nije htela da otvori vrata, ali se momak dosetio da odvrne česmu u dvorištu. Starica u strahu da ne dođe do poplave, posle nekog vremena, izašla je da zatvori česmu kada ju je mladić napao i uneo u kuću.
Mladić je staricu udarao pesnicama, stavljao joj jastuk na glavu i silovao.
Lekari su utvrdili povrede po celom telu, hematome na butinama, grudima.
Mladić je u bekstvu, a jagodinska policija intenzivno traga za njim
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.