HAPŠENJE ZBOG SILOVANJA: Pretio devojci pištoljem, zaključao je u sobu i obljubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 11:55

HAPŠENJE ZBOG SILOVANJA: Pretio devojci pištoljem, zaključao je u sobu i obljubio

Muž je ostao sam u sa devojkom, a nedugo zatim upao joj je u sobu i obljubio S.V

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Negotinu kojom je Dimitrije Š. (64), iz sela u okolini tog mesta, osuđen na pet godina i osam meseci zatvora, jer je, u septembru 2018. uz pretnju signalnim pištoljem dva puta u svojoj kući silovao S. V. (27), iz okoline Jagodine.

Dimitrije Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali su S. V. i pozvali je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im bude gošća u njihovoj kući kod Negotina, na šta je ona i pristala. Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u susednu zemlju, gde je radila.

. uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru, navodno, ponovo silovao. Posle toga je devojku, uz pretnju da nikome ništa ne priča, pustio. Međutim, ona ga je prijavila policiji.

Dimitrije Š. je priznao da je imao odnos sa S. V., ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. I devojka i on. su tražili da idu na poligraf, ali je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao. Kada je suđenje počelo, Dimitrije Š. je na ročišta počeo da dolazi sa štakama. Branio se rečima da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio presudu za ratni zločin nakon ‘Oluje’

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jul.2021

Vrhovni sud Hrvatske (VSRH) potvrdio je prvostupanjsku presudu Županijskog suda u Rijeci kojom je bivši pripadnik Hrvatske vojske Rajko Kričković osuđen na 10 godina zatvora zbog ubojstva troje srpskih civila u selu Kijani kod Gračaca u Lici u kolovozu 1995. godine. VSRH je, ne objavljujući identitet...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.