Izvor: Blic, 25.Jan.2021, 19:34

"Godinama pokušava da pomogne onima narušenog zdravlja": Danica Ćirić radi na prestižnim svetskim projektima, istraživač je u službi bolesnih, a sada je njoj potrebna pomoć

Danica Ćirić (43) je pre svega majka, supruga i sestra, a potom i molekularni biolog, naučnik i istraživač. Želja za znanjem i usavršavanjem odvela ju je iz rodne Jagodine u Francusku, gde radi na prestižnim projektima iz oblasti zdravlja. Trenutno je na poziciji stalnog inženjera-istraživača i bori se da ostvari svoj san i bude u službi bolesnih, međutim nažalost, u isto vreme počinje i borbu protiv nevidljivog neprijatelja – trostruko negativnog raka dojke.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.