GRADOVI U MRAKU: Pola Šapca i deo Jagodine bez struje

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADOVI U MRAKU: Pola Šapca i deo Jagodine bez struje

Zbog opterećenosti i kvarova trafostanica usled ledenih dana, gradovi u Srbiji počeli su da ostaju bez struje a prvi među njima su Jagodina i Šabac.

Veći deo grada Šapca, naselje Letnjikovac i sela u Pocerini ostali su bez struje oko 14 časova, prenosi RTS dodajući da su radnici elektrodistribucije na terenu i da otklanjaju kvar.

Kako je navedeno, pojedini delovi grada dobili su struju, a normalizacija u snabdevanju električnom energijom se očekuje u popodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << satima.

U Jagodini struju nema deo gradskog naselja Tabane, sa oko 400 korisnika. Ovo naselje je ostalo bez struje zbog preopterećenosti trafostanice, a u toku je otklanjanje kvara, potvrdio je dežurni u Elektrodistribuciji Jagodina.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Domaćinstva tog dela grada uglavnom koriste struju za grejanje i zbog velike hladnoće i velike potrošnje došlo je do preopterećenosti sistema, objašnjavaju u Elektrodistribuciji.

Reč je o trafostanici koja se nalazi u objektu Marketa "Maksi".

Stručne ekipe otklanjaju kvar i očekuje se dolazak struje i normalizacija snabdevanja do večeras, obećali su novinarima u Elektrodistribuciji.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Jagodina: Deo naselja Tabane ostao bez struje

Izvor: B92, 08.Jan.2017, 00:11

Deo gradskog naselja Tabane u Jagodini, sa oko 400 korisnika, ostao je bez struje zbog preopterećenosti trafostanice...U toku je otklanjanje kvara, potvrdio je dežurni u Elektrodistribuciji Jagodina...Domaćinstva tog dela grada uglavnom koriste struju za grejanje i zbog velike hladnoće i velike potrošnje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.