EKSPLOZIJA AUTOMOBILA U JAGODINI: Iz vozila izašao mladić u plamenu

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA AUTOMOBILA U JAGODINI: Iz vozila izašao mladić u plamenu

Automobil je eksplodirao u vožnji u ulici Braće Radulovića, a povređen je mlađi muškarac JAGODINA – Automobil marke „reno megan“, vlasnika R.Đ. iz Jagodine zapalilo se jutros u 9 sati i 20 minuta u vožnji u ulici Braće Radulovića usled kvara. Požar je nastao u motornom delu, a potom se proširio na kabinski deo vozila. Tada se začuo prasak, ali nije došlo do eksplozije vozila. Vozač je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ugasi plamen, pa je zadobio opekotine drugog stepena.Pročitajte još:Saobraćajna nesreća u Sićevačkoj klisuri, četvoro povređenoNa lice mesta odmah su izašli vatrogasci, koji su ugasili požar, kao i ekipa Hitne pomoći. Vozač je najpre prebačen u jagodinsku Opštu bolnicu, a onda prevezen u ćuprijsku bolnicu. On je u stabilnom stanju i van životne opasnosti.Pročitajte još:NESVAKIDAŠNjA TRAGEDIJA U SEVOJNU: Naletela autom na oca dok je izlazio iz šahte

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA AUTOMOBILA KOD LJIGA Identifikovani muškarac, istražuje se da li je nesreća ili samoubistvo

Izvor: Blic, 19.Mar.2019

Policija je identifikovala muškarca koji je juče nastradao u svom izgorelom automobilu u ljiškom selu Živkovci. I dalje se, međutim, istražuje da li je reč o eksploziji vozila ili je čovek izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.