Drobnjak: Putari spremni za zimu

Izvor: Studio B, 21.Okt.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: Putari spremni za zimu

Direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbija" Zoran Drobnjak izjavio je danas u Jagodini da su putari spremni da intervenišu u slučaju snega i pre 15. novembra, zvaničnog početka rada Zimske službe.

"Pripreme za početak delovanja Zimske službe su obavljene, spremno je sve i nije nikakav problem da odmah intervenišu", rekao je Drobnjak Tanjugu.

Sneg i zima putare neće iznenaditi. Sve će biti kako treba", rekao je Drobnjak koji je u Jagodini boravio sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović.

Metereolozi su za noćas, najavili prve pahulje snega na Kopaoniku i planinskim delovima Srbije.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Hoće li i ove godine sneg iznenaditi putare ? (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Okt.2015, 15:27

Putari su spremni da intervenišu u slučaju snega i pre 15. novembra, kada zvanično počinje da radi Zimska služba, izjavio je direktor Javnog preduzeća “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak. Da li ce u Nisu sneg iznenaditi putare, ukoliko ga bude pre ovog datuma, saznacemo, po svemu sudeci, kada sneg...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.