Dodić iznenađen odlukom kluba

Izvor: Akter, 16.Sep.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić iznenađen odlukom kluba

Dosadašnji trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da je iznenadjen odlukom kluba da ga smeni

 Iako je ugovor raskinut sporazumno, Dodić je u izjavi za agenciju Beta kazao da je takvu odluku doneo klub.

"Jesam malo iznenadjen, ali to sam prihvatio bez ikakve negativne energije. Ponosan sam na sve što smo napravili ovih 15 meseci i na treće mesto, koje je najbolji plasma u istoriji kluba. Ovaj klub je meni mnogo značio, ali sam siguran da sam i ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << njima bio značajan u ovom periodu", rekao je Dodić agenciji Beta.

On je rekao da je klub sigurno očekivao bolje rezultate u prvenstvu i podsetio da je Jagodina prošle godine startovala slično, ali su se na kraju dobro plasirali na tabeli.

"Ovog puta nije bilo strpljenja, ali to ne menja moje mišljenje o klubu, o stručnom štabu, igračima i saradnji koju smo imali i na kojoj im se zahvaljujem", poručio je Dodić.

Fudbalski klub Jagodina je ranije danas saopštio da Mladen Dodić više neće biti trener jagodinskog superligaša.

"FK Jagodina i Mladen Dodić sporazumno su raskinuli ugovor zbog loših rezultata kluba u poslednjih nekoliko kola. Do kraja nedelje i utakmice sa Napretkom upravni odbor kluba imenovaće novog šefa stručnog štaba", piše u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Dodić o smeni: Malo sam iznenađen...

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014

Doskorašnji trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić kaže da je iznenađen odlukom kluba da ga smeni. Iako je ugovor raskinut sporazumno, Dodić je u izjavi za agenciju Beta kazao da je takvu odluku doneo klub. Podsećanja radi, klub je putem saopštenja naveo da je došlo do raskida saradnje zbog loših...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.