Dodić: Zaslužena pobeda

Izvor: B92, 25.Avg.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Zaslužena pobeda

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je njegova ekipa sasvim zasluženo savladala Donji Srem, ali da je bilo teže nego što izgleda po rezultatu.

"Znali smo da ekipa Donjeg Srema teško prima golove. Ova pobeda od 2:0 je zaista lepa i prva tri boda. Međutim, ni malo lako nismo došli do te pobede, a možda bi po rezultatu to neko pomislio", rekao je Dodić.

Fudbaleri Jagodine pobedili su na svom terenu ekipu Donjeg Srema sa 2:0 (1:0) u trećem kolu Super lige Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovom pobedom fudbaleri Jagodine osvojili su prve bodove u novoj sezoni domaćeg šampionata.

"Taj pritisak koji smo imali zbog dva neuspeha, osetio se u pojedinim fazama naše igre. Odlično su igrači ušli u meč, 'visio' je gol i onda kada je taj pritisak opao došlo je vođstvo sasvim zasluženo", rekao je Dodić.

On je dodao da je Donji Srem pokazao da je izuzetno opasan u kontrama i polukontrama, da su pretili i da su imali svoje šanse.

"Naša pobeda je ipak sasvim zaslužena i čestitam svim akterima meča zbog sadržajne utakmice. Mojim igračima čestitam prvu pobedu sa željom da na svakoj utakmici daju maksimum i da uđemo u seriju dobrih rezultata", rekao je trener Jagodine.

Trener Donjeg Srema Ljubomir Ristovski rekao je da je Jagodina zaslužila pobedu, ali da je uz malo sreće njegova ekipa mogla do povoljnijeg rezultata.

"Utakmica je bila više nego dobra. Jagodina je bolje ušla u utakmicu i u prvih 15 minuta dominirala. Nakon toga smo mi uspostavili inicijativu. U tom periodu smo dobili gol i do poluvremena smo mogli da izjednačimo", rekao je Ristovski. "U drugom poluvremenu Jagodina se orijentisala na polukontru i kontru. Imali smo i mi svoje šanse. Na kraju ne mogu da budem zadovoljan rezultatom iako je pobeda Jagodine zaslužena. Uz malo više sreće mogli smo da dođemo do povoljnijeg rezultata", dodao je strateg Donjeg Srema..

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodić: Zaslužena pobeda

Izvor: B92, 25.Avg.2013

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je njegova ekipa sasvim zasluženo savladala Donji Srem, ali da je bilo teže nego što izgleda po rezultatu..."Znali smo da ekipa Donjeg Srema teško prima golove. Ova pobeda od 2:0 je zaista lepa i prva tri boda. Međutim, ni malo lako nismo došli do te pobede,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.