Dodić: Vojvodina je ranjiva

Izvor: B92, 23.Apr.2010, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: "Vojvodina je ranjiva"

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je da njegove izabranike očekuje izuzetno teška utakmica protiv Vojvodine, u 26. kolu Jelen Superlige Srbije.

Međutim, Dodić je istakao da njegov tim u Novi Sad ne odlazi sa belom zastavom. "Mi smo u mini seriji dobrih rezultata. Igramo dobro i cilj nam je da tako i nastavimo. S obzirom na snagu našeg protivnika i odlične uslove za igru, uveren sam da će to biti kvalitetna utakmica", rekao je Dodić.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuje da Jagodinci ponove igre iz prethodnih mečeva i zadrže efikasnost, što bi omogućilo da i protiv Vojvodine ostvare povoljan rezultat.

"To neće biti nimalo lako, jer je Vojvodina odlična ekipa, sa veoma dobrim pojedincima. Poznati su kvaliteti Tadića, Mrđe, Brkića i ostalih igrača, a Novosađani su u dosadašnjem delu prvenstva, pre svega u Kupu, pokazali svoju snagu i sa pravom im pripada uloga favorita", ocenio je Dodić.

Trener Jagodine, ipak, smatra da su domaćini ranjivi.

"To je najbolje pokazala utakmica sa Spartakom koju su izgubili kod kuće. Nama se u tim vraća Đorđević posle pauze zbog kartona i verujem da možemo da pružimo dostojan otpor", istakao je Dodić.

Prvotimac Jagodine Milutin Ivanović rekao je da je njegov tim u prethodna tri susreta potvrdio kvalitet, ali je dodao i da tim mora da nastavi da se dokazuje iz utakmice u utakmicu.

"Susret sa Vojvodinom je dobra prilika za to. Ako budemo u ritmu kojim smo krenuli i nastavimo našu igru, možemo u Novom Sadu doći do zadovoljavajućeg rezultata", ocenio je Ivanović.

Prvenstveni meč 26. kola između Vojvodine i Jagodine igra se u subotu, u Novom Sadu, od 16:30 časova.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.