Dodić: Očekuje nas najteža utakmica ove jeseni

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Očekuje nas najteža utakmica ove jeseni

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegovu ekipu protiv Novog Pazara u meču Super lige očekuje možda i najteža utakmica ove jeseni i da svi moraju da daju svoj maksimum kako bi došli do pobede.

Ekipa Novog Pazara je u ovom prelaznom roku imala veliku turbulenciju. Mislim da su uspeli da naprave možda i jedan od najboljih sastava od kako su u Super ligi. Te utakmice kući što dobijaju izgledaju dominantno, a u gostima ono što su gubili, gubili su veoma teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Dodić novinarima u Jagodini.
On očekuje da utakmica u nedelju bude možda i najteža ove jeseni.
Ne kažem to iz kurtoazije već zato što imaju brze napadače kojima odgovara kada im se da veliki prostor i o tome moramo da vodimo računa. Sigurno da smo mi u jednoj pozitivnoj mini seriji i verujem da ćemo nastaviti da se radujemo posle utakmice, ne samo na svadbi našeg golmana Petra Jokića, već i zbog pobede – kazao je Dodić.
Šef stručnog štaba Jagodine ističe da svi moraju da daju svoj maksimum da bi došli do pobede.
Uspeli smo da kroz Kup utakmicu neke igrače odmorimo i da podignemo formu, zato mislim da smo na dobrom putu i sa velikim optimizmom dočekujemo ovu utakmicu – ocenio je Dodić.
Golman Anđelko Đuričić je izjavio da ih očekuje veoma tvrda i neizvesna utakmica.
Dolazi nam ekipa Novog Pazara koja je ove jeseni pretrpela dosta promena u igračkom kadru i mislim da ćemo dati sve od sebe na terenu, da izgaramo i osvojimo nova tri boda, jer smo ušli u seriju dobrih rezultata i potrudićemo se da ta serija potraje što duže – rekao je Đuričić.
Utakmica 7. kola Super lige između Jagodine i Novog Pazara igraće se u nedelju na Gradskom stadionu u Jagodini od 15.30.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodić: Očekuje nas najteža utakmica ove jeseni

Izvor: Sportal.rs, 27.Sep.2013

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegovu ekipu protiv Novog Pazara u meču 7. kola Jelen  Superlige očekuje možda i najteža utakmica ove jeseni i da svi moraju da daju svoj maksimum kako bi došli do pobede.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.