Dodić: Bili smo strpljivi; Krunić: Možemo ovo da stignemo

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Bili smo strpljivi; Krunić: Možemo ovo da stignemo

Trener Javora Mladen Dodić posle današnje pobede nad Jagodinom (1:0), u prvom meču polufinala Kupa Srbije, rekao je da je završeno samo prvo poluvreme, ali da se nada prolasku u finale:
(FOTO: I. Milutinović)
Igrali smo strpljivo, čekali šansu i za drugi gol, imali smo je, ali nažalost nismo uspeli da ga postignemo. Ambijent je bio odličan, a i Jagodina je pokazala da je s pravom u vrhu našeg fudbala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << I pre meča znali smo da nam je za plasman u finale potrebno da budemo bolji u oba meča polufinala, danas smo bili bolji za jedan gol, a očekujem da budemo bolji i u Jagodini.
I šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić složio se da je i dalje sve otvoreno, kada je u pitanju plasman u finale:
- Rezultat od 1:0 može da se stigne, ali mi je žao što nismo uspeli da damo gol, radije bih da smo izgubili 2:1. Mislim da je rezultat realan i čestitam rivalu, ali i mojim igračima koji su dali sve od sebe. Ostaje nam revanš pred domaćom publikom i nadam se da ćemo uspeti da stignemo prednost Javora.
Revanš meč u Jagodini igra se 17. aprila.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dodić i Krunić: Ovo je samo prvo poluvreme

Izvor: Press, 13.Mar.2013

- Igrali smo strpljivo, čekali šansu i za drugi gol, imali smo je, ali nažalost nismo uspeli da ga postignemo. Ambijent je bio odličan, a i Jagodina je pokazala da je s pravom u vrhu našeg fudbala. I pre meča znali smo da nam je za plasman u finale potrebno da budemo bolji u oba meča polufinala,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.