Doberman izujedao blizance u Jagodini

Izvor: Studio B, 10.Maj.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doberman izujedao blizance u Jagodini

Pas rase doberman u Jagodini ujeo je dvoje dece, blizance, kojima je pružena lekarska pomoć u Domu zdravlja i hirurškom odeljenju Opšte bolnice Jagodini, slučaj je prijavljen policiji, veterinarskoj inspekciji i Skupštini grada.

Prema rečima njihovog oca, deca su dobro, osim što su u "šoku", jedno ima dva ugriza, u predelu rebara i na nozi, a drugo na nozi i rane su površinske.

"Nisu dobili nikakvu vakcinu, jer su ranije redovno vakcinisani, a u Zavodu za javno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zdravlje u Ćupriji su mi rekli da ne treba ni vakcina protiv besnila, jer ove bolesti na Pomoravskom okrugu, nema nekoliko godina", izjavio je danas Tanjugu otac dece Aleksandar Milošević.

Doberman je imao ogrlicu oko vrata i najverovatnije je pobegao od vlasnika, ocenio je Milošević.

Pas je napao decu u Ulici Radmile Đorđević, u blizini parkinga mega marketa "Roda" u petak oko 13.00 sati.

"Moja deca sa drugom su se tu igrala, i ja sam slučajno naišao. Vidim mlađi sa drugom se popeo na ogradu, a pas kidiše. Stariji plače, pas ih je već bio ugrizao, prvo mlađega", priča Milosević, koji je rekao i da je torbom udario psa, ali da je on nastavio da napada.

"Na sreću, tu su mi bila kola, sve vreme se braneći torbom od dobermana, jedno dete uguram u kola, a zatim uspem da i ovo dvoje sa ograde smestim u kola. Njihovog druga odvezem kući, a moje u bolnicu.

Sreća u neserći da sam izašao na vreme, a sasvim slučajno", ispričao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Doberman izujedao blizance u Jagodini!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Maj.2015

Pas rase doberman u Jagodini ujeo je dvoje dece, blizance, kojima je pružena lekarska pomoć u Domu zdravlja i hirurškom odeljenju Opšte bolnice Jagodini. Slučaj je prijavljen policiji...Prema rečima njihovog oca, deca su dobro, osim što su u "šoku", jedno ima dva ugriza, u predelu rebara i na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.