Đacima prvacima u Jagodini po 8000 dinara iz budžeta grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đacima prvacima u Jagodini po 8000 dinara iz budžeta grada

JAGODINA - Deca iz Jagodine, koja ove godine polaze u prvi razred osnovne škole dobiće po 8.000 dinara iz budžeta grada za školski pribor, najavio je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

"Ocenili smo da sa 8.000 dinara roditelji mogu da opreme đaka prvaka, da mu kupe ono što je obavezno za polazak u školu", rekao je Marković i dodao da su sredstva obezbeđena "od izvornih prihoda".

Novac će đaci prvaci dobiti početkom septembra, kazao je Marković i podsetio da je prošle godine iz budžeta grada đacima prvacima pred polazak u školu dodeljeno po 6.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.