Devojke iz Srbije hoće Jagodince

Izvor: B92, 01.Avg.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke iz Srbije hoće Jagodince

Jagodina -- Za zajedničko letovanje neoženjenih Jagodinaca starijih od 38 godina i devojaka iz cele Srbije prijavilo se 140 muškaraca i 180 devojaka.

U Jagodini ima više muškaraca starijih od 38 godina nego žena, pa je upućen poziv zainteresovanim devojkama iz cele Srbije, starim od 30 do 45 godina.

Tako oko 130 devojaka koje su se prijavile, ne živi na teritoriji Jagodine.

Za samo nekoliko dana prijavio se dovoljan broj devojaka. Najviše ima devojaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Užica, pa čak i iz Republike Srpske. U Skupštini grada kažu da se prijavio i veliki broj visoko obrazovanih žena.

Radi upoznavanja momaka iz Jagodine i devojaka iz različitih krajeva Srbije biće organizovana zajednička večera 20. avgusta u restoranu "Tigar", u okviru jagodinskog Zoološkog vrta, navodi se u saopštenju opštine Jagodina.

Tu akciju je Skupština Jagodine pokrenula radi povećanja nataliteta, a na osnovu Odluke o finansijskoj pomoći bračnim parovima u iznosu od 3.000 evra, uz uslov da jedan od supružnika bude stariji od 38 godina.

Nakon upoznavanja na zajedničkoj večeri, potencijalni mladenci imaće prilike da nastave druženje na besplatnom letovanju krajem septembra u Grčkoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.