Dečko stradale pevačice pričao da će aktivirati bombu

Izvor: Blic, 27.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko stradale pevačice pričao da će aktivirati bombu

Suzana Radisavljević Deni i njen nevenčani suprug Milovan Petrović Buca sahranjeni su juče u Jagodini. Iako je njegova porodica želela da budu sahranjeni jedno pored drugog, Suzanina majka i brat nisu hteli da je sahrane pored čoveka koga smatraju odgovornim za njenu smrt. Sahranjena je pored oca Radoja, koga je najviše volela, u porodičnu grobnicu.



Petroviæ je sahranjen sat vremena pre Suzane. U kapelama, jednoj do druge, stajali su njihovi sanduci, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neutešna rodbina èekala je da ih isprati na veèni poèinak. Neposredno pre poèetka sahrane, njegovi brat i snaja ušli su u kapelu grleæi Suzaninu majku i plaèuæi s njom. Suzanin brat Boban nije prestajao da plače, a njena majka Radovanka neutešno je jecala za æerkom.

Dan posle tragedije, Petrovićev brat Novica bio je kod Suzanine majke i brata da pita da ih sahrane zajedno.

- Kako je mogao da dođe to da me pita? Pa, ni u ludilu ih ne bismo zajedno sahranili. Nikad nije bio za nju - u očaju govori Radovanka.

Dok polako odvaja stvari u kojima će biti sahranjena njena ćerka, gotovo za sebe kaže: „Ona će biti pored svog oca koga je najviše volela”.

- Spremila sam joj bundu koju je najviše volela, cipele, šminku... Ne znam da li da joj i pidžamu stavim - u šoku priča majka nastradale pevačice.

- Povorka je iz kapele na groblju u Jagodini krenula ka groblju.

Sin ispred povorke

Ispred svih je išao njen jedanaestogodišnji sin Nikola. Otac Zoran èvrsto je držao dečaka. Na desetinama venaca i suza stajala je traka sa poslednjim pozdravom Suzani. Nikolini drugari iz škole nosili su cveæe u koloni za njim. Dugo posle pokopa, ljudi su stajali u redu želeæi da se poslednji put pozdrave s njom.

- Svaki dan smo joj po 100 puta govorili da ga se okane i da on nije za nju. Bio je ćutljiv, stalno namrgođen. Ona ga je izdržavala. Čak je prošle nedelje htela da se zaposli u trafici kako bi uvećala budžet, a on joj je nadmeno rekao: „Ti ne možeš da radiš u trafici, ti si sada zvezda” - priseća se Suzanina snaja Jelena Milojević.

Suzanina porodica još ne može nasluti šta bi mogao biti motiv zločina.

- Pretrpela je nekoliko plastičnih operacija i ne možemo da poverujemo da bi posle svega mogla da sebi oduzme život - pričaju njeni bližnji.

Vlasnica stana u kome je Suzana stanovala sa sinom Nikolom (11) i Petrovićem, Olivera Jurše, kaže da ništa nije odavalo da imaju bilo kakvih problema.

- Nekoliko minuta pre nego što će se to desiti izašla sam na ulicu da posedim na klupi. Kada se čula eksplozija, komšinica je došla po mene da uđemo u stan i proverimo šta se desilo. Videla sam razbijen daljinski upravljač nasred dnevne sobe, a na televiziji se vrtela kaseta sa snimkom iz emisije „Granda” u kojoj je Suzana učestvovala. Kada ih je komšinica videla, samo je počela da vrišti: „Jao, pa oni su se ubili”- kaže Olivera.

Ona kaže da je njegova majka kada je došla rekla da joj je Milovan pričao da ima kašikaru i da će je aktivirati.

- Pitala sam je zgranuta zašto to ranije nije nikom rekla, zašto nije upozorila Suzanu ili njenu majku - seća se Olivera.

Zajedno na probe

Vođa benda „Adonis” u kom je Suzana počela da peva pre mesec dana, Dejan Stanojević, kaže da ni na jednu probu nije dolazila sama.

- On je uvek bio s njom. Bio je jako ćutljiv, a poslednji put posebno. Ni reč nije progovorio, samo se zamišljeno šetkao. Ona je bila vesela, oduševljena što peva. Planirala je zajedno sa momcima iz benda šta da obuče za nastup na televiziji u ponedeljak. Ne znam šta bi mogao da bude uzrok ove tragedije. Možda je on bio ljubomoran što joj više nije bio menadžer. Ona je ušla u naš bend i samim tim ta funkcija je njemu prestala - kaže Stanojević.

Istraga još traje

Istražni organi još nisu saopštili kako je došlo do tragedije, saslušavaju se rođaci i poznanici nastradalih, a prema rečima Suzanine porodice, Milovan je aktivirao bombu zbog ljubomore.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.