DECA ČUDOM OSTALA ŽIVA!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DECA ČUDOM OSTALA ŽIVA!

VRANJE - Izbegli smrt! Jednogodišnjeg dečaka i četvorogodišnju devojčicu samo je čudo spaslo od pogibije u stravičnom udesu kod Vranja! Dvoje mališana prošlo je s lakšim

VRANJE - Izbegli smrt!

Jednogodišnjeg dečaka i četvorogodišnju devojčicu samo je čudo spaslo od pogibije u stravičnom udesu kod Vranja! Dvoje mališana prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je s lakšim povredama, baš kao i njihov otac Nebojša I. (33) iz Jagodine i majka Tamara (31). Nažalost, te sreće nije bio Drago T. (55) iz okoline Bujanovca, koji je od povreda zadobijenih u sudaru izdahnuo na licu mesta.

Nesreća se dogodila kad je ‘’pežo“, kojim je upravljao Dragov sin Bojan T., prešao u suprotnu stranu kolovozne trake i direktno se sudario s „folksvagenom“ za čijim volanom je bio Nebojša I.

- Prizor je bio jeziv! Od siline udara sva stakla na „pežou“ su popucala, a iz auta su poispadale stvari tih nesrećnih ljudi. Izvlačili smo telo iz smrskanog vozila, krvi je bilo svuda po sedištu... Strašno. Hvala bogu da su deca iz drugog vozila dobro, čudo ih je spaslo - ispričao je očevidac.

Vozaču „pežoa“ povređena je glava, a svi ozleđeni prebačeni su u bolnicu u Vranju. Zbog uviđaja na autoputu Niš-Skoplje, kod sela Pavlovac, saobraćaj je nekoliko sati preusmeravan.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.