Pir pomahnitalog gosta u kafani kod Jagodine

Izvor: Mondo, 03.Mar.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pir pomahnitalog gosta u kafani kod Jagodine

Prošle noći dvojica policajaca su ubodena nožem, a jedan od njih je dobio i udarac "bokserom po zubima" pri pokušaju da spasu goste od osobe koja je vitlala nožem i povredila nekoliko osoba.

Policijski sindikat Srbije (PS S) apelovao na nadležne da hitnim merama spreče to što su policajci, zbog neadekvatnih ovlašćenja, redovne žrtve bahatih osoba.

Sindikat taj apel upućuje povodom povređivanja dva policajca pri pokušaju da spasu goste u jednom lokalu u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mijatovac kod Jagodine, saopšteno je iz sindikata.

Kako se navodi, prošle noći dvojica policajaca su ubodena nožem, a jedan od njih je dobio i udarac "bokserom po zubima" pri pokušaju da spasu goste od osobe koja je vitlala nožem i povredila nekoliko osoba.

"Koliko mrtvih i ranjenih treba da bude, da nadležni shvate da se zakoni i propisi ne primenjuju. Novim rešenjima oko policijskih ovlašćenja, uz izmenu i dopunu Krivičnog zakona u delu koji se

odnosi na napade na policajce nadamo se da će se smanjiti broj napada na policajce i povećati njihova bezbednost u rizičim situacijama", navodi se u saopštenju.

(Beta, foto, Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PSS: Zaštititi policajce

Izvor: RTS, 03.Mar.2013

Nadležni moraju da sprovedu hitne mere kojima će se smanjiti broj napada na policajce i povećati njihova bezbednost u rizičnim situacijamada, apeluje Policijski sindikat Srbije...Policijski sindikat Srbije (PSS) ponovo je apelovao na nadležne da hitnim merama spreče to što su policajci, zbog neadekvatnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.