Ćupričanima određen pritvor

Izvor: Glas javnosti, 07.Sep.2009, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćupričanima određen pritvor

JAGODINA - Istražni sudija Okružnog suda u Jagodini doneo je rešenje o sprovođenju istrage protiv osmorice Ćupričana koji su osumnjičeni za teško ubistvo Marka Đurđevića (24) iz Jagodine i pokušaja teškog ubistva ostalih mladića u tuči koja se u petak dogodila na parkingu poznatog jagodinskog izletišta „Aračlijski potok“.

Juče su saslušani M. D, M. B, P. N. i V. A, svi iz Ćuprije, i njima je zatim određen jednomesečni pritvor, dok se za ostalom četvoricom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << osumnjičenih, M. R, J. M, Ž. M. i S. N, još uvek traga.

Prema nezvaničnim saznanjima, među uhapšenima nalazi i mladić osumnjičen da je usmrtio Đurđevića, koji bi na jučerašnji dan proslavio svoj dvadeset četvrti rođendan.

Osim Marka Đurđevića, u tuči su povređeni i njegov brat od strica Darko Đurđević (20), koji je nožem proboden u stomak, kao i Ivan Simić (23), Jagodinac koji je kobne večeri u „Potoku“ slavio momačko veče, njihovi sugrađani D. Đ. (36) i M. G. (23) i Paraćinac V. Z. (23).  

Smekeri i frajeri idiotizam kretenizam ima li leka bolenicima a da neko ne strada i izgubi zivot od smekera frajera idiota i kretena. Policijo sve vam je to poznato zasto ne radite svoj posao valjano mora li neko da pogine da bi ste vi odradili svoj posao valjano. Ne zive oni u NJUJORKU Jagodina je mala svi se znaju. Kukolju je mesto ovakvom u zatvorima. Ocistimo Srbiju od drogirasa, probisveta, bitangi,huligana i potencijalnih ubica.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.