Čuka sa desetoricom pala u Surdulici, Savković ulepšao Mojsilovićev debi, Spartak predao fenjer Radu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka sa desetoricom pala u Surdulici, Savković ulepšao Mojsilovićev debi, Spartak predao fenjer Radu

Borcu i Čuki samo po bod. Radnički slavio u Lučanima i probio se do deobe trećeg mesta

Uspela je šok terapija pod Đurđevim brdom. Jagodina je u 24. kolu Superlige uz dva gola Mileta Savkovića savladala direktnog rivala u borbi za opstanak OFK Beograd i makar na nedelju dana pobegla iz zone ispadanja - 3:1. Podjednako važan meč u istoj toj trci za očuvanjem superligaškog statusa igran je i u Subotici, a Spartak je - u utakmici u kojoj je debitovao i Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mudrinski - zahvaljujući kapitenu Vladimiru Torbici i autogolu nesrećnog Zorana Ljubinkovića, inače bivšeg igrača Golubova, slavio sa 2:1 i Radu predao fenjer, odnosno poslednje mesto na tabeli.

Najviše razloga za zadovoljstvo ipak ima novi trener Ćurana Stevan Mojsilović, koji je na debiju na klupi jagodinskog superligaša, upisao prvenac na novom radnom mestu. Jagodina sada ima 22 boda, koliko i OFK, koji nije uspeo da nadogradi senzacionalnu pobedu nad Partizanom na startu jesenje sezone.

Najviše razloga za nezadovoljstvo ima Čukarički, koji je bez kapitena Igora Matića, a sa igračem manje zbog isključenja Đorđa Đurića u 71. minutu položio oružje na gostovanju kod Radnika u Surdulici. Poraz od 1:2 posle presudnog udarca Lazara Arsića, koji je toliko razbesneo trenera gostiju iz Beograda Zorana Popovića da je sudija Novica Anđelovski i njemu pokazao da prevremeno ode u svlačionicu.

Tri boda u gostima uspeo je da upiše Radnički, koji je čekao Mladost, a potom joj u 88. minut zadao fatalni udarac za minimalac u Lučanima. Asistent je bio Aleksandar Jovanović, a egzekutor Marko Mrkić, pa su se Nišlije sa dve vezane pobede na startu prolećne polusezone probili do deobe trećeg mesta sa Čukaričkim.

Borac je ostao ispred, sada tri stepenika iznad, pošto je odoleo na gostovanju kod Novog Pazara - 0:0.

Superliga, 24. kolo:

Petak:

Metalac - Vojvodina

Subota:

Spartak - Rad 2:1 (1:1)

/Torbica 6, Ljubinković 33ag - Maraš 69/

Novi Pazar - Borac 0:0

Jagodina - OFK Beograd 3:1 (1:1)

/Jevtić 9, Savković 34, 77 - Andrić 25/

Mladost - Radnički Niš 0:1 (0:0)

/Mrkić 88/

Radnik - Čukarički 2:1 (1:1)

/Stojanović 33, Arsić 84 - Lagator/

16.00: Javor - Voždovac

17.00: Partizan - Crvena zvezda

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pregled 24. kola: Golovi u Jagodini, Subotici...

Izvor: Mondo, 28.Feb.2016, 11:24

Pogledajte sve golove i prilike koje su stvorili igrači na srpskim terenima u okviru 24. kola domaće Superlige...Definitivno je 24. kolo Superlige Srbije obeležio duel "večitih" rivala Partizana i Crvene zvezde, koji su crveno-beli dobili 2:1, ali je bilo još mnogo zanimljivih duela na terenima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.