Čelnici Jagodine na vlasti još 20 godina

Izvor: S media, 14.Jun.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici Jagodine na vlasti još 20 godina

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma izjavio je danas, da će "sadašnji čelnici Jagodine ostati na vlasti" u tom gradu "još 20 godina", zahvaljujući veoma dobroj "saradnji pozicije i opozicije".

"Mi se ne svadjamo kao u drugim opštinama, možda i zbog toga što ne primamo dnevnice iz gradskog budžeta, a sve odluke donosimo zajedno i mnogo smo uradili u ovom gradu", rekao je Marković na svečansti završetka radova na reci Belica.

U klupama Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << skupšine Jagodine, uz Jedinstvenu Srbiju na čijem je čelu Marković, a koja ima većinu, odbornike imaju DS, DŠ, SRS, SPS, G17 plus, Udruženje gradjana "Jagodina 52" i PUPS.

Sednice skupštine traju samo 25-30 minuta, kazao je Marković.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.