Čačani ispustili 2:0 u Pazaru, Rad siguran pod Đurđevim brdom

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačani ispustili 2:0 u Pazaru, Rad siguran pod Đurđevim brdom

Plavi se vratili iz mrtvih i stigli do boda posle vođstva Čačana od 2:0. Jagodina sa igračem manje nije mogla protiv razigranih Građevinara

Gozba gostiju u dve utakmice 12. kola Superlige koje su se igrale u  terminu od 17 sati, pošto je Rad uspeo da šokira Jagodinu pod Đurđevim brdom, dok je Borac odoleo na vrućem gostovanju u Novom Pazaru, pa čak može da bude i nezadovoljan što je u Čačak odneo samo bod.

Naime, Zebre se nisu uplašile negostoljubivog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ambijenta pred skoro 7.000 fudbalskih fanatika na stadionu u gradu sa Jošanice, već su od prvog minuta agresivno krenule ka protivničkom golu i čini se zbunile iznenađenog domaćina. Slaviša Stojanović je umeo to da kazni, pa je već posle devet minuta igre na semaforu pisalo 0:2!

Ali, kao i u susretu sa Radničkim iz Niša pre nedelju dana, Pazarci se nisu predali, već su nošeni podrškom sa tribina do kraja prvog poluvremena smanjili zaostatak preko Miloša Tintora, da bi raspucani Admir Kecap u 68. minutu i definitivno poravnao rezultat svojim petim ligaškim golom u sezoni.

Borac je tako ostao da čeka na prvu pobedu još od avgusta, ali je barem uspeo da okonča mini trijumfalnu seriju Plavih od devet bodova u protekla tri kola.

Dašak optimizma nestao je i pod Đurđevim brdom, pošto je Rad lako izašao na kraj sa Jagodinom i slavio sa 2:0.

Posle  manje od dva minuta igra Gradski stadion je utihnuo jer je Vladimir Rodić ubacivanjem iz kornera pronašao Nikolu Raspopovića, a ovaj se dobro snašao i načeo domaćina. Taman što se početkom drugog poluvremena učinilo da je Jagodina prebacila težište igre na protivničku polovinu terena Filip Arsenijević je zbog nesmotrenog starta zaradio crveni karton i ostavio saigrače na cedilu. Gosti iz Beograda oberučke su prihvatili poklon i preko Slavka Perovića krunisali brzu kontru u 71. minutu za konačnih 0:2 u Jagodini.

SUPERLIGA, 12. kolo:

Mladost Lučani – Radnički Kragujevac 0:0

Napredak – Voždovac 0:2 (0:2)

/Džugurdić 23, Škerjanc 26/

Novi Pazar – Borac  Čačak 2:2 (1:2)

/Tintor 39, Kecap 68 – Stojanović 5, 9/

Jagodina – Rad 0:2 (0:1)

/Raspopović 2, Perović 71/

18.00: Crvena zvezda – Čukarički

18.00: Vojvdina – Donji Srem

19.00: Radnički Niš – OFK Beograd

Nedelja:

13.00: Spartak – Partizan

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.