Borović: Običan čovek se ne bi izvukao bez pritvora, a Palma naručuje istragu

Izvor: Danas, 26.Apr.2021, 15:10

Borović: Običan čovek se ne bi izvukao bez pritvora, a Palma naručuje istragu

Član Predsedništva Narodne stranke, advokat Borivoje Borović ocenio je danas da je policija po nalogu tužilaštva do sada morala da ispita sve koji se pominju kao umešani u podvodjenje devojaka u Jagodini, ali da je umesto toga predsednik Skupštine tog grada i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma "naručio tužilačku istragu u kojoj se odvija farsa izmeštanja u Kraljevo".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Borović: Morala bi da se pojavi neka od žrtava u slučaju Palma

Izvor: Danas, 26.Apr.2021

Član Predsedništva Narodne stranke, advokat Borivoje Borović, izjavio je danas da bi povodom navoda da je predsednik Dragan Marković Palma umešan u podvođenje devojaka "morala da se pojavi neka od žrtava" koja bi dala izjavu tako što bi bio sačuvan njen integritet i koja bi dobila status posebno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.