Besplatan ulaz u jagodinski zoološki vrt: Umesto ulaznice sjajan zadatak za mališane

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz u jagodinski zoološki vrt: Umesto ulaznice sjajan zadatak za mališane

Za svu decu do 12 godina za vikend će biti besplatan ulaz u jagodinski zoološki vrt. Jedini zadatak mališana biće da nacrtaju žirafu, a najbolji crteži biće posebno nagrađeni.

Naime, ispod kaveza za žirafe biće postavljeni stalovi za kojima će deca sedeti i crtati, izjavio je veterinar u zoološkom vrtu Vladimir Jovanović.

Žirafa Jovanča, kako su joj posetioci dali ime, u ZOO vrt u Jagodini stigla je u proleće 2010. godine i najpopularnija je životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u vrtu.

Pre 15 dana zoološki vrt organizovao je, takođe besplatanu posetu dece Srbije, sa zadatkom da magarencetu, prvoj prinovi ove godine daju ime.

Dok čekamo da se porodi ŽIRAFA EJPRIL i SRBIJA je dobila ATRAKCIJU kakvu nema NIJEDNA EVROPSKA PRESTONICA! (VIDEO)

Za dva dana, napomenuo je Jovanović, ZOO vrt je posetilo više od 1.000 ljudi, a deca su odlučila, između nekoliko predloženih imena, da se magarence zove Moli.

ZOO vrt u Jagodini je otvoren pre deset godina, ima više od sto vrsta životinja, a godišnje ga poseti oko 100.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.