Bačene dve bombe u dvorište kuće u Jagodini, jedna eksplodirala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačene dve bombe u dvorište kuće u Jagodini, jedna eksplodirala

U Jagodini se jutros oko 4.30 sati dogodila eksplozija u dvorištu M. N. u naselju Solaris, potvrdio je viši tužilac Radoslav Vučković.

Kako prenosi Blic, pozivajući se na Moravske vesti, jedna eksplozivna naprava je eksplodirala, dok druga nije.

Policija je obezbedila mesto, čekaju se demineri i veštaci iz Niša koji će obaviti uviđaj i pokušati da demontiraju drugu napravu.

Prema prvim indicijama iz istrage, reč je o nastavku obračuna kriminalnih grupa u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bačene dve bombe u dvorište u Jagodini, jedna eksplodirala

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2018

U Jagodini je jutros oko 4:30h eksplodirala bomba u jednom dvorištu u naselju Solaris, potvrdio je viši tužilac Radoslav Vučković...Kako prenose mediji, jedna bomba je eksplodirala, dok druga nije...Policija je obezbedila mesto, čekaju se demineri iz Niša koji će pokušati da demontiraju drugu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.