Antonio Gramentijeri u Beogradu, Jagodini i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 05.Mar.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Gramentijeri u Beogradu, Jagodini i Novom Sadu

Antonio Gramentijeri sa svojim novim projektom Don Antonio nastupiće 16. marta u Beogradu, ali pre toga, priliku da ugosti jednog od najcenjenijih muzičkih producenata i gitarista imaće i Jagodina, kao i Novi Sad.

Pre beogradskog koncerta, u nedelju, 11. marta Antonio Gramentiljeri će premijerno nastupiti u gimnaziji “Svetozar Marković” u Jagodini, a nakon toga, 15. marta u baru “Startit Community” u Novom Sadu.

“Don Antonio je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nova avantura za Gramentijerija, nova ploča, novi bend, novi koncept. Album snimljen na Siciliji, konačno finalizovan u Romanji, veselo maše i ide u susret moru, ostavljajući kontinent iza svojih ramena i upućujući poslednji pogled Italiji i Evropi. Poziva na ples koji ukršta raznovrsne tipove folklora. Boji mediteranski identitet na način da je istovremeno sladak i gorak, romantičan i nemilosrdan, blizak i dalek. Zvuk savremene Italije uokviren je u grub ram. Neprekidna evolucija geografije koja gubi svoju tradicionalnu ravotežu ujedno stvarajući nove, parodoksalne i pomešane. Na ploči se nalaze romantične melodije koje odišu aromom juga, suze koje izaziva bluz, jadranski duhovi, filmski pejzaži, kreveti od cveća, lučki brodovi, misteriozni likovi i elegantne žene. Ljubav i bol putovanja, pronalaženja i odlaska.”


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Beogradski festival igre u Novom Sadu 21.marta i 3.aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2018

U Pokrajinskoj vladi održana pres- konferencija povodom jubilarnog 15. Beogradskog festivala igre, koji će se održati od 15. marta do 4. aprila, čiji učesnici će nastupiti i u Srpskom narodnom pozorištu...Pod sloganom "Prestonica",  jedan  od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu, u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.