Izvor: Blic, 19.Apr.2021, 15:32

AFERA "ZABRANJENI HOTEL" Marinika Tepić prikazala snimak tajnog svedoka koji optužuje Palmu za PODVOĐENJE DEVOJČICA, Palma uzvraća: "To je NAJGNUSNIJA LAŽ!"

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je danas na konferenciji za novinare video snimak na kojem, kako je rekla, svedoči čovek iz Jagodine koji je navodno prisustvovao podvođenju devojčica i žena u tom gradu. "Zaštićeni svedok" tvrdi da je političar Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, u Jagodini organizovao žurke za prijatelje i partnere na koje su dolazile devojčice čiju je starost procenio na 15 do 18 godina.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Marković Palma: Sutra idem u tužilaštvo, a Tepić će morati u zatvor

Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, oglasio se nakon konferencije potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide, kako kaže, u zatvor.

Nastavak na N1 televizija...

Palma otkrio identitet "tajnog svedoka" koji ga je optužio za PODVOĐENJE DEVOJČICA, tvrdi da je reč o članu Đilasove stranke

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Jagodinski političar Dragan Marković Palma tvrdi da je “tajni svedok” koji ga je danas javno optužio za podvođenje maloletnica zapravo član stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa i bliski saradnik Marinike Tepić, koja je i objavila snimak njegovog svedočenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.