Talenat: Proslava pobede uz trubače

Izvor: S media, 29.Jun.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenat: Proslava pobede uz trubače

Pobednici serijala "Ja imam talenat" Milica Đokić i Nenad Mahmutović dočekani su u svom rodnom Paraćinu kako dolikuje - uz veselje i trubače, ne obazirući se na zlobu pojedinaca koji su sumnjali u njihovu gluvonemost!

Serijal "Ja imam talenat" završen je i sada pobednici, plesački duo Milica Đokić i Nenad Mahmutović, mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se opuste i na miru proslave svoj uspeh. Po povratku u rodni grad Paraćin, dočekani su uz veselje koje nisu pokvarili zli jezici koji su širili trač da ovo dvoje mladih nisu gluvonemi!

Miličin brat Đorđe obožava svoju mlađu sestru i kaže da je revoltiran zbog negativnih komentara koji su se pojavili pošto su Milica i Nenad pobedili u polufinalu. Zloba je čak išla dotle da su neki sumnjali u njihovu gluvonemost, a sve su nazvali - prevarom.

Milica i Nenad bili su u centru medijske pažnje, a oduševljenje nisu krile ni njihove porodice. I Đokići i Mahmutovići godinama su strepeli i borili se sa njihovim hendikepom, a sada su dočekali da taj hendikep ustukne pred neprevaziđenim talentom ovo dvoje mladih ljudi, prenose Novosti.

Za razliku od Miličine porodice, Nenadova ima problema sa sluhom. Nenadova majka je gluvonema, a jedino čuje baka Simka Popović. Ona je, kaže odgajila Nenada i njegovu sestru.

- Živeti bez sluha je vrlo teško, ali je Nenad uspeo. Uspevao je u svemu do sada, pa će uspeti verovatno i da kupi stan, što mu je najveća želja, kaže baka Simka.

Slavljenici su zatim prošetali kroz grad i otišli u prostorije svog udruženja, gde se okupljaju gluvi i nagluvi. Bez podrške tih svojih prijatelja, kažu, ne bi uspeli.

Talenat: Đurađ tužan zbog poraza (VIDEO)

Pobednici "Ja imam talenat": Podelićemo nagradu!

Ja imam talenat: Pobedili Milica i Nenad!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.