Talenat: Đurađ tužan zbog poraza (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenat: Đurađ tužan zbog poraza (VIDEO)

Drugoplasirani takmičar u emisiji "Ja imam talenat" bio je Đurađ Đuričić koji nije krio svoje nezadovoljstvo porazom.

Sedmogodišnji dečak Đurađ Đuričić, koji je "vunderkind" za bubnjeve, završio je na drugom mestu u takmičenju "Ja imam talenat", a kada je pobednik proglašen, bacio se svojim roditeljima u naručje, ne krijući suze.

Njegov otac Igor rekao je za Puls da se Đurađ danas smirio, i da su zadovoljni ostvarenim uspehom. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Đurađ je dobro, smirio se malo mada je i dalje tužan jer je izgubio od pogrešnih ljudi. Gledamo sad komentare na sajtovima i na "JuTjubu" i prezadovoljni smo stvarno, svi ga hvale i svi su ga bodrili, kaže Igor Đurađ.

On je takođe izjavio da će se Đurađ odmarati jer je počeo raspust, a kao utešnu nagradu dobiće od roditelja psa koga je želeo.

Pobednici "Ja imam talenat": Podelićemo nagradu!

Ja imam talenat: Pobedili Milica i Nenad!

Pogledajte "đusku" koja ostavlja bez daha! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.