Revizja Jat ervejza 1. marta

Izvor: Beta, 10.Feb.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revizja Jat ervejza 1. marta

BEOGRAD, 10. februara 2011. (Beta) - Predsednik Državne revizorske institucije (DRI) Radoslav Sretenović izjavio je u četvrtak da će 1. marta državni revizori početi reviziju Jat ervejza ali nije želeo da kaže da li će u okviru revizije javnih preduzeća kontrolisati Telekom.

On je u izjavi novinarima, nakon sednice Odbora Skuštine za finansije, ponovio da će kontrola u ministarstvu odbrane, ekonomije, unutrašnjih poslova i ministarstvu finansija, u okviru koga će kontrolisati i Poresku upravu i Upravu carina, početi u ponedeljek 14. februara.

Prema njegovim rečima, DRI će početi i kontrolu lokalnih samouprava, ali nije želeo da kaže kojih. Sretenović je ponovio da ne isključuje mogućnost podnošenja krivičnih prijava protiv odgovornih za nepropisno trošenje novca iz budžeta Srbije za 2009. godinu.


Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sretenović: Revizori u Jat Airwaysu 1. marta

Izvor: EMportal, 10.Feb.2011

Predsednik Državne revizorske institucije Radoslav Sretenović izjavio da će 1. marta državni revizori početi reviziju u Jat Airwaysu, ali nije želeo da kaže da li će u okviru revizije javnih preduzeća kontrolisati Telekom.

Nastavak na EMportal...

DRI kod Dinkića, Dulića i Dačića

Izvor: B92, 10.Feb.2011

Beograd -- Državna revizorska institucija počeće 14. februara kontrolu finansija u još četiri ministarstva, najavio je predsednik Radoslav Sretenović...On je precizirao da će državni revizori kontrolisati Ministarstva odbrane, ekonomije, unutrašnjih poslova i finansija, u okviru koga će kontrolisati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.