Niški aerodrom pregovarao sa  „Air Serbia“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 16.Jan.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški aerodrom pregovarao sa „Air Serbia“ (VIDEO)

Niški aerodrom “Konstantin Veliki” pregovarao je sa kompanijom „Air Serbia“, ali samo o zemaljskim uslugama, i alternativnim sletanjima, kažu u rukovodstvu ovog transportnog preduzeća. Ističu da su takav ugovor ranije imali i sa JAT-om, i da trenutno nije bilo reči o uvođenju novih linija, ali da se sa nestrpljanjem očekuje da avioni kompanije „Wizz air“ polete sa niške piste, kao i da će se već iduće godine osetiti boljitak u poslovanju gradskog aerodroma. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
Iako je u poslednjih nekoliko dana bilo reči o tome da postoji mogućnost da letilice kompanije „Air Serbia“ rulaju pistom niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ i uvedu komercijalne letove iz našeg grada, ta opcija ipak ostaje pod znakom pitanja, i to za neka buduća vremena, kažu u niškom aerodromu.
Međutim, ono što je izvesno jeste da će već za koji mesec, Nišlije, a i svi oni kojima je jug Srbije bliži, moći da se prevoze avionima mađarske kompanije „Wizz air“.
Podsetimo, ugovor sa ovom kompanijom zaključen je krajem prošle godine, i kako su najavili u ovom preduzeću, pretpostavlja se da je saradnja sa njima, samo početak modernog osposobljavanja i unapređenja rada niškog avio-transporta.

Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški aerodrom: Nema komercijalnih letova "Er Srbije" iz Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jan.2015

Iako su se u javnosti pojavili navodi o uvođenju komercijalnih letova, rukovodstvo aerodroma "Konstantin Veliki" pregovaralo je sa kompanijom "Er Srbija", ali samo o zemaljskim uslugama i alternativnim sletanjima, potvrđuju iz ovog preduzeća...Kažu da su takav ugovor ranije imali i sa JAT-om i da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.