Jat podržao avioprevoznika RS Skaj Srpska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jat podržao avioprevoznika RS "Skaj Srpska"

BANJA LUKA - Nacionalna aviokompanija Srbije Jat ervejz pružila je punu podršku uspostavljanju avioprevoznika Republike Srpske Skaj Srpska i najavio mogućnost zakupa dva njena buduća aviona, pišu danas Nezavisne novine.

Generalni direktor Jat ervejza Saša Vlaisavljević izjavio je u Banjaluci da podržava kompaniju Skaj Srpska i izrazio spremnost da podrže njen razvoj u svakom obliku.

"Pokušaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da spojimo banjalučki aerodrom sa još nekim destinacijama, kao što su Pula i crnogorsko primorje, što zavisi od tehničkih mogućnosti i dobijanja dozvola", rekao je Vlaisavljević.

Vlada RS je na sednici krajem avgusta donela odluku o kupovini dva nova, manja aviona za potrebe Skaj Srpske, za koja je iz budžeta izdvojeno 24,5 miliona dolara.

Komercijalni direktor "Jata" Vladimir Ognjenović rekao je da će se termin letova na relaciji Banja Luka - Beograd, koji saobraćaju šest puta sedmično, u zimskom periodu pomeriti za pola sata, na 6.30, kako bi putnici iz RS imali lakši pristup ka Skandinaviji, zapadnoj Evropi i Dubaiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.